+ Opleidingen Innovation management

Open opleidingenNPDC: Innovatie van producten, diensten of processen
Het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten of processen is van groot belang om te overleven in deze wereld van hevige concurrentie en de snel veranderende behoeften van de klant. Maar de nieuwe productontwikkelingsproces is gevuld met boobytraps, vertragingen en andere uitdagingen. Verbetering van de ontwikkeling van nieuwe producten proces leidt tot dalende keer op de markt en in aanzienlijke mate bijdraagt aan het financiële succes van nieuwe producten en diensten.Maar van welke tools en concepten kunt u gebruik maken? En wat is de beste manier om de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten te organiseren? De New Product Development Course presenteert een methode die wereldstandaard is in innovatie management en new business development.

Wereldstandaard & praktisch toe te passen
De ontwikkeling van nieuwe producten course is geaccrediteerd door de Product Development and Management Association (PDMA).

Naast de theorie component wordt veel aandacht besteed aan praktische voorbeelden en cases. En natuurlijk wordt interactie tussen de deelnemers gestimuleerd, zodat u ook gebruik kunt maken van ervaringen van anderen.


+ Leerdoelen

Doelgroep
Deze course is speciaal ontwikkeld voor professionals, die verantwoordelijk zijn voor of betrokken zijn bij ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en processen. Managers R & D, personeel dat werkzaam is in R & D, engineering, product managers, marketing managers, innovatie managers, projectleiders en projectmedewerkers.

Uw resultaten
Na deze course kunt u van een gestructureerde methodologie toepassen om uw nieuwe product ontwikkelingsprocessen te optimaliseren. Processen worden hierdoor efficiënter en effectiever. En individueel geeft deze course een impuls aan uw persoonlijke professionele carrière. De course is een voorbereiding op het officiële PDMA examen dat toegang geeft tot het New Product Development Professional (NPDP) certificaat.

Plaats
De New Product Development Course wordt gehouden op een locatie in het centrum van Nederland.

Investering
Dee kosten van deelname aan deze course bedragen € 3.980, –
Deze prijs is inclusief coursemateriaal en hotel arrangement. Exclusief BTW.

Als u er zeker van wilt zijn dat dit het juiste programma voor u, aarzel dan niet om ons te contacteren. Telefoon +31 (0) 70 369 17 02 of e-mail.

Deze course wordt georganiseerd in samenwerking met:

Zie ook: http://www.stemsite.nl/nl/actualdates

 


Course inhoud

  • Introductie: ‘me, myself and my company’ (self prepared introduction of participants)
  • Idea generation / creatief denken
  • Company and Product Strategy and alignment
  • New Product Process
  • Team, People and organizational issues
  • Market Research
  • Portfolio Management
  • Tools and metrics
  • Exam preparation

Reactie deelnemer

‘De NBDA/Stem New Product Development Course is zeer behulpzaam voor professionals die werkzaam zijn in het brede veld van product- en service ontwikkeling, zowel aan de technische als commerciële kant. De diverse aspecten van innovatie management komen Hierbij aan de orde: van strategie Ontwikkeling tot het begrijpen van klantwensen en de metrics om succes meetbaar te kunnen maken. Deze course en de bijbehorende literatuur vormen tevens een excellente basis om de PDMA NPDP certification te verkrijgen.”

Martijn Antonisse
DSM Innovation Centre

Martijn behaalde met succes het PDMA-examen na zijn deelname aan de NPD-Course.